Met hulp van een simulator en advies van een vismeester leren Jasper Immink en Beau Roenhorst hoe ze het best een hengel kunnen uitgooien.
Volledig scherm
PREMIUM
Met hulp van een simulator en advies van een vismeester leren Jasper Immink en Beau Roenhorst hoe ze het best een hengel kunnen uitgooien. © Lenneke Lingmont

Rijssense jeugd leert vissen: ‘Mijn moeder wil geen maden in de koelkast’

RIJSSEN  - Vissen is hot. Helemaal in coronatijd. Maar hoe moet dat eigenlijk? Kinderen konden zaterdag in Rijssen een poging wagen dankzij de zomerVISkaravaan. „Heel leuk, alleen wil mijn moeder geen maden in de koelkast’’, zegt Jasper Immink.

  1. Persoonlijke fouten doen Blauw Wit de das om
    PREMIUM

    Persoonlij­ke fouten doen Blauw Wit de das om

    HOLTEN - Blauw Wit’66 verloor zaterdag met 1-2 van Twello en dat had het volledig aan zichzelf te wijten. De ploeg van trainer Christian Koop kwam na een minder begin steeds beter in de wedstrijd. Vlak voor de rust kreeg Blauw Wit zelfs drie goede kansen om op voorsprong te komen, maar het net werd niet gevonden. Vlak na de rust ging het mis bij de thuisclub. Nadat er in de achterhoede over de bal werd gemaaid, kreeg de linksbuiten van Twello een vrije doorgang en kon hij de 1-0 maken.

Reggestreek