Volledig scherm
Ter Harmsel in Rijssen. © Google Maps.

Ter Harmsel verhuist in Rijssen naar ‘Dorcas-pand’

Installatiebedrijf Ter Harmsel gaat verhuizen van het huidige bedrijfsgebouw aan de Morsweg naar de Nijverheidsstraat in Rijssen. Daar komt het pand vrij van de Stichting Dorcas die zoals eerder gemeld met de winkel vertrekt naar de Spoelerstraat.

Ter Harmsel hoopt medio oktober de deuren te openen op de nieuwe plek maar eerst moet er nog een flinke verbouwing plaatsvinden. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is al 50 jaar een begrip in de regio Rijssen. Het installatiebedrijf richt zich de afgelopen jaren naast het loodgieterswerk ook op de inrichting van badkamers. 

Ruimte

Om die beter aan de klanten te laten zien, is een meer ruimte nodig. Het pand aan de Morsweg biedt hiervoor niet genoeg mogelijkheden. Daarom heeft eigenaar Erik ter Harmsel het - grotere - bedrijfspand aan de Nijverheidsstraat gekocht. „We krijgen 3 juni de sleutel van het nieuwe pand”, vertelt woordvoerder Rianne Jansen van het installatiebedrijf. 

Groei

„Het bedrijf groeit vanwege het aantrekken van de bouw maar ook vanwege de badkamers. In het nieuwe pand willen we meer laten zien. We krijgen een grotere showroom met sanitair en omdat we ook bezig zijn met duurzaamheid kunnen we voorbeelden van zonnepanelen plaatsen. We willen onze klanten ook laten zien hoe een warmtepomp werkt. De onderdelenafdeling die we nu ook al hebben, wordt bovendien groter op de nieuwe plek.”

Bad in Beeld

Het bedrijf is aangesloten bij de franchiseformules Bad in Beeld (sinds drie jaar) en InstalCenter (ongeveer 20 jaar) van de holding IGM.

  1. Ex-Excelsiorspeler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer
    Video

    Ex-Excelsior­spe­ler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer

    DEVENTER - Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van collega-nieuwsmedium De Stentor.

Reggestreek