Windmolens in de weilanden tussen Rijssen en Holten? Er staat niets vast maar de vier locaties worden wel aangeduid als ‘meest kansrijke gebieden’.
Volledig scherm
PREMIUM
Windmolens in de weilanden tussen Rijssen en Holten? Er staat niets vast maar de vier locaties worden wel aangeduid als ‘meest kansrijke gebieden’. © Robin Utrecht

Windmolenlocaties in Rijssen-Holten bepaald zonder inspraak? ‘Dat kaartje ken ik niet’

RIJSSEN - Staan de locaties voor windmolens in de gemeente Rijssen-Holten nu al vast? Gezien een plankaart op energietransitietwente.nl zou je zeggen ‘ja’. Ze staan namelijk al ingetekend op een kaart. Maar dat kaartje blijkt wethouder Jan Aanstoot helemaal niet te kennen.

 1. Dennis (26) vindt unieke vulmachine uit: zo worden miljoenen Tony’s Chocolonely-eitjes in Holten ingepakt
  PREMIUM
  VIDEO

  Dennis (26) vindt unieke vulmachine uit: zo worden miljoenen Tony’s Chocolone­ly-ei­tjes in Holten ingepakt

  Kleurige paaseieren van Tony’s Chocolonely die in net-echte eierdozen verpakt zijn: ze liggen deze weken voor Pasen volop in de winkel. Hoe die tien verschillende soorten chocolade-eitjes in een doosje terecht komen, wie denkt daar nu over na? Nou, Transportbedrijf Muller in Holten bijvoorbeeld. Die moet een miljoen doosjes per jaar vullen met elk twaalf paaseieren. En riep de hulp van Deventer Machinefabriek Geurtsen.
 1. Honderd mensen gewond bij treinongeluk Egypte
  Play

  Honderd mensen gewond bij treinonge­luk Egypte

 2. Max Verstappen wint glijspektakel in Imola
  Play

  Max Verstappen wint glijspekta­kel in Imola

Reggestreek