De affstand tot woningen en de tiphoogte komen zeker aan bod in de discussie over windmolen in Rijssen-Holten. Maar eerst willen B en W draagvlak creëren bij de bevolking.
Volledig scherm
PREMIUM
De affstand tot woningen en de tiphoogte komen zeker aan bod in de discussie over windmolen in Rijssen-Holten. Maar eerst willen B en W draagvlak creëren bij de bevolking. © ROBIN UTRECHT

Windmolens ‘monsters op land’, maar Rijssen-Holten gaat er wel mee door

RIJSSEN - Ondanks dat de kwalificatie ‘monsters op land’ voor windmolens klonk in het Rijssense stadhuis is de lokale politiek van Rijssen-Holten ervan overtuigd dat het gemeentebestuur moet doorgaan met het proces om windmolens te plaatsen. Praten met de burgers is daarbij van doorslaggevend belang.

 1. Terrassen in Twente (bijna) weer open: ‘Na de persconferentie begon bij ons direct de telefoon te rinkelen’
  PREMIUM

  Terrassen in Twente (bijna) weer open: ‘Na de persconfe­ren­tie begon bij ons direct de telefoon te rinkelen’

  REGGESTREEK - De horecaondernemers in de gemeenten Hellendoorn, Wierden en Rijssen-Holten treffen de laatste voorbereidingen voor de heropening van hun terrassen. „We moesten er lang op wachten, maar zijn er klaar voor”, laten ze weten. En de klanten? Die kunnen bijna niet wachten om eindelijk weer eens een biertje, bitterbal of broodje te kunnen bestellen bij hun favoriete kroeg of lunchroom.
 1. Frontale botsing in Holten, bestuurster raakt gewond
  Play

  Frontale botsing in Holten, bestuur­ster raakt gewond

 2. Getty Kaspers: Leeftijdsdiscriminatie te gek voor woorden
  Play

  Getty Kaspers: Leeftijds­dis­cri­mi­na­tie te gek voor woorden

Reggestreek