Zieke Needohpaw (17) maakt nieuw lijflied voor stichting Kans voor een Kind

ESPELO - Een echte artiest, zo voelt de ernstig zieke Needohpaw zich zaterdag. Ze mag het nieuwe lijflied van de Stichting Kans voor een Kind inzingen. In  een echte studio, die van Rooftops in Espelo.

De glimlach op het gezicht van Needohpaw (17) spreekt boekdelen. Net als haar stralende ogen. Als een rasechte artiest zingt ze samen met vier andere kinderen het nieuwe lijflied van de Stichting Kans voor een Kind in. „Hé doe je mee? Dromen waar te maken. Welk kind willen jullie helpen heel gelukkig te maken?” Ze zingen in de professionele muziekstudio Rooftops van Edwin en Coen van Hoevelaak in Espelo.  Een hartenwens van Needohpaw gaat hiermee in vervulling: een single opnemen.

  1. Ex-Excelsiorspeler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer
    Video

    Ex-Excelsior­spe­ler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer

    DEVENTER - Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van collega-nieuwsmedium De Stentor.

Reggestreek