Volledig scherm
© Thinkstock

Zorglocatie die 25 jaar geleden voor doorbraak zorgde in Rijssen viert week lang feest

RIJSSEN - Carintreggeland Huis De Schutse in Rijssen bestaat 25 jaar. Dat wordt een week lang gevierd met bewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers. 

Komende maandag, 24 juni, wordt de feestweek officieel geopend door burgemeester Arco Hofland en bestuurder Heidi de Bruijn van Carintreggeland. 

De komst van De Schutse was 25 jaar geleden belangrijk voor de Rijssense bevolking. Vanaf 1994 konden ouderen in hun eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen in een huis met vertrouwde gebruiken en cultuur.

  1. Fusieclub SV Rijssen nu echt een feit

    Fusieclub SV Rijssen nu echt een feit

    RIJSSEN - De nieuwe voetbalclub SV Rijssen, ontstaan uit een fusie tussen Rijssen Vooruit en RKSV, is echt een feit. De betrokken partijen hebben vorige week een hoofdlijnenakkoord gesloten. Dat regelt de beoogde uitbreiding en de investering in het bestaande sportpark De Koele aan de Elsmaten, dat in gebruik was bij RKSV. Verder ligt er nu ook een ondertekende explotatie-overeenkomst voor woningbouw op het voormalige RV-complex aan de Wierdensestraat. Die wordt uitgevoerd door Ter Steege Vastgoed uit Rijssen.

Reggestreek