Volledig scherm
Holten © News United / Jan Willem Klein Horstman

Zwaargewonde motorrijder uit Rijssen was onder invloed

HOLTEN - De motorrijder die maandagavond ernstig gewond raakte door een eenzijdig ongeluk in Holten, was onder invloed van alcohol. Dat maakt de politie Rijssen-Holten dinsdagmiddag bekend op Facebook. 

Het ongeluk gebeurde rond 20:15 op de Rijssenseweg. De motorrijder, een 59-jarige man uit Rijssen, had zulke ernstige verwondingen dat hij per traumahelikoper naar het MST in Enschede is gebracht. Uit onderzoek bleek later dat de man gedronken had. Ook had hij geen geldig rijbewijs en was zijn motor niet verzekerd. De politie maakt een proces-verbaal op tegen de man.

  1. Ex-Excelsiorspeler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer
    Video

    Ex-Excelsior­spe­ler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer

    DEVENTER - Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van collega-nieuwsmedium De Stentor.

Reggestreek