Volledig scherm
PREMIUM
De Openbare Basisschool Dijkerhoek werd vier jaar geleden beoordeeld als zeer zwakke school. Twee jaar geleden groeide het niveau naar zwak. Afgelopen week kreeg de school van de inspectie bericht dat de beoordeling nu voldoende is. Groep 3/4 olv juf Erna van den Noort © Frans Nikkels

Zwakke beoordeling basisschool Dijkerhoek ingeruild voor een voldoende

DIJKERHOEK - Bij openbare basisschool Dijkerhoek juichen de leerkrachten en leerlingen. De zwakke beoordeling is ingeruild voor een voldoende. 

Gelach van kinderen schalt door de gangen. Groepjes leerlingen van openbare basisschool Dijkerhoek stormen het plein op. De zon schijnt deze dagen op meerdere manieren voor de dorpsschool. De onderwijsinstelling draait weer zoals het hoort. Sinds afgelopen week prijkt er een voldoende boven het inspectierapport. Fijn nieuws, zo vlak voor de vakantie. De school stond drie inspectierondes geleden nog als ‘zeer zwak’ te boek. 

  1. Fusieclub SV Rijssen nu echt een feit

    Fusieclub SV Rijssen nu echt een feit

    RIJSSEN - De nieuwe voetbalclub SV Rijssen, ontstaan uit een fusie tussen Rijssen Vooruit en RKSV, is echt een feit. De betrokken partijen hebben vorige week een hoofdlijnenakkoord gesloten. Dat regelt de beoogde uitbreiding en de investering in het bestaande sportpark De Koele aan de Elsmaten, dat in gebruik was bij RKSV. Verder ligt er nu ook een ondertekende explotatie-overeenkomst voor woningbouw op het voormalige RV-complex aan de Wierdensestraat. Die wordt uitgevoerd door Ter Steege Vastgoed uit Rijssen.

Reggestreek