Volledig scherm
Zweefvliegtuig maakt noodlanding in Rijssen © News United / Jan Willem Klein Horstman

Zweefvliegtuig maakt noodlanding in Rijssen

RIJSSEN - Een zweefvliegtuig dat onderweg was van Teuge naar vliegveld Twente heeft zaterdagmiddag een noodlanding moeten maken in Rijssen. De piloot heeft het vliegtuig aan de grond gezet in een weiland aan de Stamdijk.

Het vliegtuig had onvoldoende druk om door te vliegen en daalde steeds verder. De piloot heeft vervolgens een veilige plek opgezocht om het vliegtuig te laten landen. Er zijn hulptroepen onderweg vanuit Teuge om het vliegtuig weer uit het weiland te halen. 

  1. Ex-Excelsiorspeler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer
    Video

    Ex-Excelsior­spe­ler en oud-prof Jan Michels is nu klusjesman in Deventer

    DEVENTER - Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van collega-nieuwsmedium De Stentor.

Reggestreek