Over Tubantia

Tubantia, onderdeel van DPG Media, gaat over op een nieuw abonnementensysteem. U krijgt hierdoor een nieuw abonnementsnummer en uw betalingen worden door het DPG rekeningnummer geïncasseerd. Klik hier voor meer uitleg en de veelgestelde vragen.

Ik zoek

We helpen je het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat jij je eigen keuzes kunt maken. We bieden je wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

Tubantia - Altijd dichtbij
 

Achter de schermen
Ben je nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan en waarom we bepaalde keuzes maken? We bieden je graag een kijkje achter de schermen! Ga naar tubantia.nl/achter-de-schermen

Tubantia op papier
Tubantia brengt u dagelijks al het (inter)nationale nieuws uit uw regio. De krant heeft verschillende edities zodat u het nieuwsuit uw directe omgeving ontvangt, dagelijks in een apart katern met regionieuws. Ook schenken we elke dag veel aandacht aan sportnieuws. In het weekend brengen we 2 extra katernen: Z met achtergronden bij het nieuws en Zo met tips en inspiratie. En natuurlijk het Magazine met elk weekend een spraakmakend interview en boeiende reportages.

Tubantia digitaal
U kunt Tubantia op verschillende manieren digitaal lezen. Natuurlijk is er tubantia.nl en download in elk geval ook de nieuwsapp van Tubantia op uw smartphone en tablet, zodat u Tubantia altijd en overal bij de hand heeft. U kunt zich bovendien ook inschrijven voor (een van) onze e-mail nieuwsbrieven. Lees hier meer over onze digitale producten.

 

Tubantia over Tubantia krant geschiedenis