Hendrik Groen.
Volledig scherm
Hendrik Groen. © Mark de Blok

1,6 miljoen kijkers zien directrice Stelwagen het tripje van Hendrik dwarsbomen

Iets meer dan 1,6 miljoen mensen hebben gisteren gezien hoe de vakantieplannen van Hendrik Groen werden gedwarsboomd door de strenge directrice van het verzorgingstehuis, mevrouw Stelwagen. ,,Ik hoop dat u begrijpt, als u dit doorzet, dat het consequenties gaat hebben", sprak ze Groen dreigend toe, tot grote frustratie van de kijkers thuis. 'Wat een takkewijf!’

  1. Model Lonneke Engel doet aangifte tegen Belastingdienst: ‘Hebben hun macht misbruikt’

    Model Lonneke Engel doet aangifte tegen Belasting­dienst: ‘Hebben hun macht misbruikt’

    Topmodel Lonneke Engel doet bij de rijksrecherche aangifte tegen de Belastingdienst, wegens onder meer stalking en valsheid in geschrifte. Engel, die al zo’n twintig jaar in New York woont, is naar eigen zeggen jaren op de huid gezeten door de dienst, die wilde weten waar zij feitelijk woont. De ‘heksenjacht’ van de dienst heeft het leven van het model beheerst en haar gezondheid ondermijnd, zegt haar advocaat Sébas Diekstra.
  2. Republikeinen eisen strafrechtelijk onderzoek naar Netflix om film Cuties

    Republikei­nen eisen strafrech­te­lijk onderzoek naar Netflix om film Cuties

    Het rumoer rond de Netflix-film Cuties laait steeds verder op. In de Verenigde Staten heeft een groep Republikeinen nu een beroep gedaan op het ministerie van Justitie om Netflix te vervolgen voor het uitbrengen van de controversiële film. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Volgens de conservatieve partij voldoet Cuties aan de wettelijke definitie van kinderporno in de VS. De film zou jonge kinderen seksualiseren.