Volledig scherm
© AP

16-jarige dochter Cindy Crawford maakt debuut op catwalk modeweek Parijs

foto'sMet het lopen van de haute-coutureshow van Chanel tijdens de modeweek in Parijs, is gisteren een droom in vervulling gegaan voor Kaia Gerber: de 16-jarige dochter van supermodel Cindy Crawford. De 16-jarige Kaia maakte haar 'couture'-debuut bij het Franse merk, waar Karl Lagerfeld hoofdontwerper is. 

Met Lagerfeld gaat Gerber een ready-to-wear collectie met accessoires maken. Via Instagram liet ze weten dankbaar te zijn.  ,,Dank je wel, Karl." Kaia is niet alleen in Parijs; ook moeder Cindy en broer Presley bevinden zich in de Franse stad. Presley (18) liep mee in de mannenshow van modelabel Balmain, waarvan de trotse moeder een filmpje op haar Instagram plaatste. Cindy Crawford deelde ook een foto van haar knappe dochter. Daarbij de tekst: ,,Zo zoet als een cupcake.''

De dochter van Cindy (51) en haar man, voormalig model en tegenwoordig zakenman Rande Gerber (55) beleefde eerder deze maand al een hoogtepunt in haar carrière: de Franse editie van modemagazine Vogue plaatste haar voor het eerst op de cover. Kaia heeft inmiddels ook een aantal lucratieve deals op haar naam staan. Zo is ze onder meer het gezicht van Omega en is de dochter van Cindy te zien in campagnes van Calvin Klein en Marc Jacobs.

Volledig scherm
© EPA
Volledig scherm
© AP