Volledig scherm
© ANP Kippa

Alex Klaasen uit de running door oogontsteking: ‘Een mix van The Elephant Man en Marijke Helwegen’

Cabaretier Alex Klaasen (43) is genoodzaakt zijn voorstellingen voorlopig af te zeggen nu hij is geveld door een oogontsteking aan beide ogen. Klaasen zou vanavond en morgen met Showponies 2 op de planken staan in Terneuzen en Roosendaal.

Volgens Klaasen kan hij niet anders dan op de bank liggen met een zonnebril op. ,,Want je wil niet zien wat daaronder zit. Denk aan een mix van Quasimodo, The Elephant Man en Marijke Helwegen’’, schrijft hij bij een selfie vanuit zijn Amsterdamse appartement.

Klaasen zegde al vier voorstellingen af. ,,Maar het gaat nu even niet. Omdat m’n ogen de hele dag tranen zie ik troebel en dat is gevaarlijk met al dat gedans en gespring op die draaischijf. Bovendien durf ik me niet te vertonen aan jullie, tis immers geen Horror revue weet je.’’

De cabaretier belooft zijn fans de voorstellingen in te halen. Showponies 2, het vervolg op de revue Showponies, is nog tot en met april te zien. 

Volledig scherm
© Bram Willems
  1. Bridget Maasland eist 7500 euro van Privé in kort geding: Ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is

    Bridget Maasland eist 7500 euro van Privé in kort geding: Ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is

    Presentatrice Bridget Maasland eist een rectificatie en een schadevergoeding van 7500 euro van weekblad Privé. De 45-jarige vriendin van André Hazes spande kort geding tegen het blad aan na een verhaal over een avond in 2014 dat volgens haar niet klopt. ,,Er is een zoen geweest, misschien zelfs een heftige zoen. Maar ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is.” Privé zegt dat het niet bij zoenen alleen gebleven is.