Volledig scherm
ADE. © ANP

Amsterdam Dance Event start volgend jaar op 21 oktober

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is nog maar net achter de rug, maar danceliefhebbers kunnen nu al aftellen tot volgend jaar. De 25e editie vindt plaats van 21 tot en met 25 oktober, maakte de organisatie bekend.

Voor de jubileumeditie van de internationale conferentie voor elektronische muziek wordt duidelijk uitgepakt. In de komende weken zal snel meer informatie over het programma bekend worden gemaakt.

Vorige week bezochten ruim 400.000 mensen uit 146 landen ADE. Het festival duurde van woensdag tot en met zondag en telde meer dan duizend evenementen op ruim tweehonderd locaties.

Net als vorig jaar waren er weer klachten over berovingen en pepperspray. Dat gebeurde tijdens een show van Martin Garrix. In totaal werden zo’n 130 personen behandeld door de EHBO.

  1. Animatie van ongekend hoog niveau in Frozen 2
    PREMIUM
    filmrecensie

    Animatie van ongekend hoog niveau in Frozen 2

    Een vervolg op de bekroonde animatiemusical Frozen (2013) was slechts een kwestie van tijd. Het succes van de film, die ook een enorme golf aan merchandising tot gevolg had, was zo kolossaal - evenals de honger naar meer bij het publiek - dat Disney de fans niet kon teleurstellen. Hoewel de tweede film iets mist van de frisheid van het origineel zal de aanhang van ijsprinses Elsa, en haar zusje Anna, niet worden teleurgesteld.