Volledig scherm
Andre Hazes met Monique. © Marcel Wagenaar

André bespot Monique en Kim voorkomt een babybuikje

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes en zijn Monique wonen niet meer samen, maar de volkszanger vindt het geen probleem om haar toch nog even te plagen.

Het ene moment is ze een keurige nieuwslezeres, het andere moment schittert Amber Brantsen als Sporty Spice mét neusring op een feestje.

Jeroen Pauw laat zijn oren goed verwennen, zo in de laatste dagen van zijn vakantie in het Spaanse Malaga.

Rio, het zoontje van voetbaldochter Joëlle Witschge en voetballer Dave Bulthuis, heeft met drie maanden oud al een uitstekend balgevoel.

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko worstelen soms met opvoedkwesties... want ja, hoe doe je dat toch met kinderen en suiker?

Nee, die hand van zanger Jaap Reesema ligt niet op haar buik en ze is niet zwanger, voelt Kim Kötter zich genoodzaakt te zeggen.

Wie is de Mol?-kind’ Bodhi - zijn ouders Airen Mylene en Taeke Taekema ontmoetten elkaar bij de opnames van het programma - weet nog niet goed wat hij ervan moet vinden dat hij grote broer wordt.

Tv-bioloog Freek Vonk is diep ontroerd door een berichtje van een van zijn grootste fans.

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.