Angela de Jong kandidate als omroepvrouw van het jaar?

media podcastDe NPO heeft een probleem: volgend jaar kunnen Eva Jinek, Matthijs van Nieuwkerk én Jeroen Pauw zomaar alledrie verdwenen zijn. Hoe vervang je drie kanonnen terwijl er geen grote bak talent voorradig is? De NPO is naarstig op zoek naar talkshowhosts, wat gespreksstof oplevert voor de AD Media Podcast.

Mediaverslaggevers Dennis Jansen en Gudo Tienhooven en televisiecolumniste Angela de Jong geven in gesprek met presentator Alexander van Eenennaam inzichten in wat er momenteel gebeurt achter de schermen van de publieke omroep, waar Fidan Ekiz inmiddels heeft bedankt voor de eer. Plus antwoord op de vraag: Wie moet Omroepman/vrouw van het Jaar worden? Is Angela zelf een voorname kandidate?

Beluister hier meer podcasts.

Volledig scherm
© videostill
  1. Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    De Utrechtse band Rondé heeft een opvallend persoonlijk nummer uitgebracht voor de vader van frontvrouw Rikki Borgelt, die elf jaar geleden overleed aan kanker. Rikki, toch al geen prater, kon zich daarover jarenlang nauwelijks uiten. In All that was left doet ze dat alsnog. ‘Het nummer omschrijft voor mij heel goed het gevoel van je alleen voelen. Alsof er niets meer overblijft behalve jijzelf.’