Annemieke kon geschiedenis schrijven, maar ziet miljoenenbedrag toch aan zich voorbijgaan

MiljoenenjachtDe spanning was gisteravond om te snijden in een gloednieuwe aflevering van het SBS 6-programma Miljoenenjacht. Annemieke uit Middelharnis speelde vrijwel alle lage koffers weg in de eerste paar rondes, waardoor een ontzettend hoog bod van de bank op de loer lag. Maar net toen Annemieke nog een keer de uitdaging aanging, zag ze de hoge bedragen uit het rijtje vallen. En dus werd het eerdere bod van de bank gehalveerd.

 1. Kim Cattrall nooit in beeld geweest voor reboot Sex and the City

  Kim Cattrall nooit in beeld geweest voor reboot Sex and the City

  Met de langverwachte Sex and the City-reboot And Just Like That... in aantocht vragen veel fans zich nog steeds af waarom er geen plek was voor Kim Cattrall, die het personage Samantha Jones speelde in de serie en de twee speelfilms die daarop volgden. Volgens Michael Patrick King (67), de schrijver en regisseur van de show, is er bij And Just Like That... altijd sprake geweest van slechts drie hoofdpersonen in plaats van vier. Dit liet hij weten aan The Hollywood Reporter.
 2. Nerveuze Annet bezorgt Linda ‘hartslag van 200’ met gok en ziet een ton verdampen
  Play
  Video

  Nerveuze Annet bezorgt Linda ‘hartslag van 200’ met gok en ziet een ton verdampen

  Annet (52) uit Musselkanaal heeft Linda de Mol gisteravond een ‘hartslag van 200’ bezorgd met haar gokgedrag in het SBS 6-programma Miljoenenjacht. Hoewel de vrouw zelf ook extreem nerveus was, sloeg ze bij het eindspel meerdere riante biedingen af, omdat haar geluk niet op leek te kunnen op nota bene haar trouwdag. Uiteindelijk ging ze nét te lang door. ,,Jouw moed had eigenlijk beloond moeten worden met een miljoen”, zei De Mol voor het oog van 1.253.000 kijkers.