Ashton Kutcher en Mila Kunis.
Volledig scherm
Ashton Kutcher en Mila Kunis. © Brunopress

Ashton Kutcher en Mila Kunis grappen na ophef over niet wassen van hun kinderen

Ashton Kutcher en Mila Kunis hebben met een kwinkslag gereageerd op het nieuws dat zij hun kinderen pas wassen als ze onder het vuil zitten. Het acteurskoppel kwam vorige maand onder vuur te liggen nadat het hun badkamergeheim deelde.

  1. Allemaal slachtoffer van ‘de vloek’: deze kindsterren ontspoorden volledig

    Allemaal slachtof­fer van ‘de vloek’: deze kindster­ren ontspoor­den volledig

    Amanda Bynes was niet van Nickolodeon af te slaan als kind, maar het vroege succes heeft haar mentale gezondheid aangetast. Haar familie wil nu zelfs haar op handen zijnde huwelijk verbieden. Omdat Amanda volgens hen ‘een risico voor haarzelf én voor de mensen om haar heen is’. Een ster zijn op je tiende, het lijkt fantastisch. Maar dikwijls tuimelt zo iemand later op trieste wijze van zijn of haar voetstuk. In Hollywood hebben ze het over ‘de vloek van de ex-kindsterretjes’. Ook de reputatie van deze vroegere sterren kreeg in de loop der jaren een serieuze deuk.
  2. Roger Waters verbijsterd om onderzoek Duitse politie: 'Concert is statement tegen fascisme’

    Roger Waters verbijs­terd om onderzoek Duitse politie: 'Concert is statement tegen fascisme’

    Roger Waters ontkent met klem dat hij heeft aangezet tot haat tijdens zijn veelbesproken concert in Berlijn. De Duitse politie is een onderzoek gestart omdat Waters op het podium kwam in een outfit dat leek op het uniform van een SS-officier. Het blijkt allemaal een misverstand, zegt Rogers in een verklaring. ,,De elementen die in twijfel zijn getrokken zijn heel duidelijk een statement tegen fascisme.”