Volledig scherm
© EPA

Baby Archie is er vroeg bij en heeft al tandjes

De kleine Archie groeit als kool. De zes maanden oude zoon van prins Harry en zijn vrouw Meghan heeft twee tandjes, onthulde de trotse moeder in een filmpje op Instagram.

De hertog en hertogin van Sussex gingen gisteren langs bij hun buren in Windsor op een buurthuis voor oud-militairen. Het koppel trof op straat ook een groepje kleine kinderen. ,,Kijk jouw kleine tandjes. Archie heeft net twee tandjes", zei Meghan tegen een van de kinderen, zo is te zien in het korte filmpje van hun bezoek.

Archie gaat ook op andere vlakken vooruit. Het jongetje is ook begonnen met kruipen, zou de hertogin aan een van de moeders hebben verteld. ,,Mijn dochter Aeris is even oud als Archie en we hadden het over hun eten en dat onze beide kinderen zijn begonnen met kruipen. Ze is een gewone moeder en het voelde alsof ik met een vriendin aan het kletsen was", deelde de vrouw met de Daily Mail.

  1. Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    De Utrechtse band Rondé heeft een opvallend persoonlijk nummer uitgebracht voor de vader van frontvrouw Rikki Borgelt, die elf jaar geleden overleed aan kanker. Rikki, toch al geen prater, kon zich daarover jarenlang nauwelijks uiten. In All that was left doet ze dat alsnog. ‘Het nummer omschrijft voor mij heel goed het gevoel van je alleen voelen. Alsof er niets meer overblijft behalve jijzelf.’