Beau van Erven Dorens maakt Beau Blijft Binnen.
Volledig scherm
Beau van Erven Dorens maakt Beau Blijft Binnen. © ANP Kippa

Beau komt met coronaprogramma vanuit zijn woonkamer

Hoewel Beau van Erven Dorens geen late night talkshow gaat maken op RTL4 tijdens de coronacrisis, zit hij niet stil. Morgenavond is hij te zien met Beau Blijft Binnen, een programma dat hij maakt vanuit zijn huis.

Quote

Ik word helemaal gek van die gasten

Beau van Erven Dorens

,,Ik praat vanuit mijn huis graag met jou! Over de alledaagse zaken van de onderduiker: ruzie met de familie, vraatzucht, droge handen, schoonmaakallergie, Netflix-obesitas, social distancemislukkingen, oma’s en opa’s, pubers, de helden van de zorg en corona-etiquette, videocall-mode. Doe je mee?”, schrijft de presentator op Instagram. 

In een bijbehorend filmpje laat hij weten ‘helemaal gek’ te worden van het binnen zitten. Hij wil, grapt hij, bijvoorbeeld weten hoe je je kinderen achter het behang plakt. ,,Ik word helemaal gek van die gasten”, zegt de vader van vier jongens, voordat hij schreeuwt dat ze ‘moeten ophouden met die herrie’. 

Beau Blijft Binnen is morgenavond aansluitend op BankGiro Miljonairs te zien (om 22.45 uur) en op zondagavond aansluitend op Meisje van Plezier (22.20 uur) bij RTL 4.