Volledig scherm
© Getty Images for MTV

Benefietshow Martin Garrix razendsnel uitverkocht

De kaarten voor de benefietshow die Martin Garrix volgende maand in Paradiso voor War Child geeft, vlogen vanochtend over de digitale toonbank. Binnen vijf minuten verkocht de dj de Amsterdamse poptempel uit.

,,Ja, dat ging vrij snel”, zegt een woordvoerder van War Child. ,,Na vijf minuten stond de show al op uitverkocht, hoewel het dan nog even duurt voor alles daadwerkelijk weg is.” Martin Garrix geeft op 13 juni een benefietshow voor War Child in Paradiso. Het blijft ‘helaas’ bij één show. ,,Al mag hij van ons iedere week een concert geven, was het maar waar!”

Hoewel de show op uitverkocht staat, hebben belangstellenden nog een kansje toch een felbegeerde kaart te bemachtigen. Qmusic geeft van 3 tot en met 7 juni nog een aantal kaarten weg.

Twee jaar geleden gaf Martin ook al eens een show waarvan de opbrengst volledig naar War Child ging. ,,War Child doet heel goed werk voor kinderen in oorlog, waardoor ik ze graag steun’’, zei de dj eerder. ,,De show twee jaar geleden was waanzinnig en we hebben destijds met z’n allen heel veel geld op kunnen halen. Ik kan daarom ook niet wachten om het nog een keer te doen!’’

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.