Volledig scherm
Suzan en Freek © Marco Okhuizen

BLØF neemt Suzan & Freek mee naar Antwerpen

BLØF heeft het succes van Suzan & Freek in Vlaanderen aangegrepen om het duo een podium te geven tijdens hun show in de Belgische Lotto Arena in Antwerpen. Suzan & Freek mogen het voorprogramma verzorgen, zo maakte BLØF-frontman Paskal Jakobsen vandaag bekend op het Vlaamse radiostation MNM.

Suzan & Freek scoorden in Vlaanderen een top 5-hit met Als het avond is en ook de opvolger Blauwe dag doet het goed bij onze zuiderburen. Hun eerste album Gedeeld door ons kwam vorige week op de tweede plaats binnen in de Vlaamse albumlijst. Het duo moest alleen The Beatles voor laten gaan.

BLØF speelt op 7 december in Antwerpen. De Zeeuwse groep, die al dik 20 jaar succesvol is in Nederland, beleefde ook pas recent hun grote doorbraak in België. Het nummer Zoutelande stond er vorig jaar wekenlang op nummer 1.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.