Volledig scherm
Bryan Adams. © EPA

Bryan Adams cancelt concert Christchurch

De Canadese zanger en gitarist Bryan Adams treedt zondag niet op in Christchurch. Dit vanwege de terreuraanslag in de Nieuw-Zeelandse stad waarbij vanmorgen 49 doden vielen en tientallen gewonden. 

"Uit solidariteit met de slachtoffers van de massamoord in Christchurch gaat ons concert in Hagley Park niet door", twittert de zanger. Mensen die een kaartje hebben, krijgen hun geld terug. 

Eerder vandaag betuigde Adams op Twitter zijn steun en medeleven aan de gezinnen c.q.families van alle slachtoffers van de terreuraanslag. De zanger is momenteel met het Nieuw-Zeelandse en Australische deel van zijn wereldtournee bezig. Morgen heeft hij nog wel een concert in Nelson, ook in Nieuw-Zeeland op het programma staan. Eerder deze week trad hij al op in Auckland en Wellington. 

Volgende week vliegt hij naar Australië, waarna Europa aan de beurt is. Op 16 juni speelt Bryan een concert in Rotterdam.

  1. The Voice Kids-coaches ‘vechten’ om George Michael-superfan Samuel (11)
    video

    The Voice Kids-coa­ches ‘vechten’ om George Mi­chael-superfan Samuel (11)

    George Michael-superfan Samuel (11) heeft vanavond met het grootste gemak meerdere stoelen omgedraaid gekregen tijdens de blind auditions van The Voice Kids. Hij zong echter geen nummer van zijn grote held maar tot grote verbazing van coaches Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B de Nederlandstalige klassieker Stil in mij van Van Dik Hout. ,,Jij hebt iets in je waardoor ik gewoon moést draaien”, jubelde Borsato.