Chantal Janzen geeft een pyjamaparty
Volledig scherm
Chantal Janzen geeft een pyjamaparty © RTL

Chantal geeft pyjamafeestje in Ziggo Dome

Chantal Janzen organiseert op 16 november een groot pyjamafeest in de Ziggo Dome. Dat maakte de presentatrice vanavond bekend. De kaartverkoop is al gestart.

Tijdens het feest, een knipoog naar het programma Chantal blijft slapen, komen verschillende artiesten langs die de presentatrice eerder al te logeren hadden. Zo trekken ook onder anderen Lil' Kleine, Maan, Tijl Beckand, Wibi Soerjadi en Famke Louise hun pyjama aan. Ook het publiek moet in slaapkleding komen.

Chantal bedacht het feest, omdat haar steeds werd gevraagd of de cameramensen van Chantal blijft slapen eens in haar eigen slaapkamer gingen filmen. Daar was ze wat huiverig voor. ,,En mijn huis is te klein”, vertelde ze vanavond in RTL Boulevard. Ze ziet meer in een slaapfeestje in Ziggo Dome, waarbij ze zelf ook weer op het podium zingt en danst. Net als ze voor haar tv-carrière deed als musicalster.

Bezoekers mogen in hun eigen pyjama komen opdraven, maar kunnen binnenkort ook Chantals pyjama kopen. De opbrengst van de nachtkleding komt ten goede aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.