Volledig scherm
Chantal Janzen © ANP Kippa

Chantal Janzen houdt seksdagboek bij: ‘Te moe, te moe... bingo!’

Waar Heleen van Royen 272 bladzijden vol schreef over haar seksleven, heeft Chantal Janzen beduidend minder papier nodig. In het voorwoord van haar tijdschrift &C houdt ze een seksdagboek bij, met als conclusie: ze moet ‘het’ vaker doen.

Het magazine van de presentatrice heeft deze maand als thema seks, en daarom vindt Janzen dat ze er niet onderuit komt om de lezers deelgenoot te maken van haar seksleven. Droogjes beschrijft ze dat er vooral heel weinig gebeurt met manlief Marco tussen de lakens. ,,Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe”, schrijft de moeder van James (10) en Bobby (net 1). In het weekend is er meer actie totdat James de kamer komt binnenrennen omdat hij een nachtmerrie had.

Pas dagen later is het, in Chantals woorden, ‘bingo’. ,,Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want god weet hoe vroeg Bobby wakker is de volgende ochtend”, meldt ze. Na twee weken durven Chantal en Marco wel een conclusie te trekken. ,,‘We moeten het echt vaker doen.’ Joh, je meent ’t”, schrijft de RTL-ster. ,,Ouders van een baby. It’s a hard not knocked up life.

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.