Volledig scherm
Charly Lownoise en Mental Theo © ANP Kippa

Charly en Mental Theo kondigen tweede show aan

Het kan maar niet op voor Charly Lownoise & Mental Theo. Hun jubileumfeest werd al verplaatst van AFAS Live naar de Ziggo Dome, maar ook die blijkt de klein voor het happy hardcore-duo. Vandaag kondigden Charly en Theo 'op veler verzoek' een tweede show aan.

Naast zaterdag 9 februari vieren Charly en Theo hun 25-jarig jubileum ook op vrijdag 8 februari in de Ziggo Dome. Alle 12.500 kaarten voor de show van zaterdag waren binnen twee uur tijd uitverkocht. Wie deze week achter het net viste, kan met voorrang kaarten kopen voor de extra show. Wie zich nog niet had geregistreerd kan dat alsnog doen via www.wonderfulyears.nl om alsnog kans te maken op een toegangskaart.

Ramon Roelofs en Theo Nabuurs, beter bekend als Charly Lownoise & Mental Theo, scoorden hits als Wonderful Days, Hardcore Feelings en Party. Het duo, dat wereldwijd meer dan drie miljoen platen verkocht, viert zijn jubileum met gastartiesten als T-Spoon. Alice Deejay, Nakatomi, Darkraver en DJ Jean.

  1. RTL 4 en SBS 6 weten niet te scoren met cabaret en films

    RTL 4 en SBS 6 weten niet te scoren met cabaret en films

    De kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek wordt gedomineerd door programma's van NPO 1. Maar liefst de eerste zes plekken van de lijst werden bezet door de publieke zender. RTL 4 en SBS 6 hadden het een stuk moeilijker. Beide zenders wisten de miljoengrens niet te slechten. De cabaretvoorstelling van Phillipe Geubels moest het op prime time bij RTL met 648.000 kijkers doen. SBS 6 koos voor de film San Andreas en boeide daar 494.000 kijkers mee.