Volledig scherm
Charly Lownoise en Mental Theo © ANP Kippa

Charly en Mental Theo kondigen tweede show aan

Het kan maar niet op voor Charly Lownoise & Mental Theo. Hun jubileumfeest werd al verplaatst van AFAS Live naar de Ziggo Dome, maar ook die blijkt de klein voor het happy hardcore-duo. Vandaag kondigden Charly en Theo 'op veler verzoek' een tweede show aan.

Naast zaterdag 9 februari vieren Charly en Theo hun 25-jarig jubileum ook op vrijdag 8 februari in de Ziggo Dome. Alle 12.500 kaarten voor de show van zaterdag waren binnen twee uur tijd uitverkocht. Wie deze week achter het net viste, kan met voorrang kaarten kopen voor de extra show. Wie zich nog niet had geregistreerd kan dat alsnog doen via www.wonderfulyears.nl om alsnog kans te maken op een toegangskaart.

Ramon Roelofs en Theo Nabuurs, beter bekend als Charly Lownoise & Mental Theo, scoorden hits als Wonderful Days, Hardcore Feelings en Party. Het duo, dat wereldwijd meer dan drie miljoen platen verkocht, viert zijn jubileum met gastartiesten als T-Spoon. Alice Deejay, Nakatomi, Darkraver en DJ Jean.

  1. Deze superhelden verloren hun vader
    PREMIUM

    Deze superhel­den verloren hun vader

    Wie in de creaties van de gisteren overleden Stan Lee (95) slechts platte superhelden in kleurrijke maillots ziet, doet de Marvel-goeroe zwaar tekort. Iconen als de Hulk en Black Panther zijn complexe figuren en interessante afspiegelingen van de tijdsgeest. Deze website sprak met hoogleraar populaire cultuur Dan Hassler-Forest (Universiteit Utrecht) en stripkenner Michael Minneboo (van het boek Mijn Vriend Spider-Man) over de relevantie van Lee’s vijf belangrijkste scheppingen.