Daley Blind getrouwd met zijn grote liefde: ‘Eindelijk kan ik zeggen dat ze van mij is’

Voetballer Daley Blind is in het huwelijksbootje gestapt. Dit weekend gaf hij het ja-woord aan zijn grote liefde Candy-Rae. Op Instagram plaatst hij een romantisch kiekje waarop hij zijn kersverse vrouw in bruidsjurk omhelst. ,,Eindelijk kan ik zeggen dat ze van mij is.”

Daley Blind ging ruim een jaar geleden op de knieën voor Candy-Rae, die daar afgelopen week nog een foto van deelde. Daarop is ze uitzinnig van blijdschap te zien. Candy-Rae schreef dat ze niet te kon wachten om te trouwen met haar geliefde. 

Dit weekend was het dan zover. Daley schrijft bij de trouwfoto: ,,Kijk naar haar.. Mijn prachtige vrouw, mevrouw Blind. Ik hou van je.” Hij zegt geen woorden te hebben voor het huwelijksweekend. ,,De momenten waarop ik vrienden met tranen in hun ogen van geluk zag, de momenten dat ik rondkeek en alle emoties bij iedereen zag, die momenten waren onbetaalbaar.”

Volledig scherm
Daley Blind en zijn vrouw Candy-Rae © AFP
Volledig scherm
Trouwfoto Daley Blind en Candy-Rae © Ninanikki fotografie
  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’