Volledig scherm
Sylvie is voorlopig niet meer op de Duitse tv te zien. © Getty Images

Das Supertalent ontslaat Sylvie Meis

De Duitse zendergroep RTL heeft Sylvie Meis opnieuw van de kijkcijferhit Das Supertalent afgehaald. De Nederlandse presentatrice zal in het nieuwe seizoen als jurylid vervangen worden door de 26-jarige zangeres Sarah Lombardi, weet Bild.

Sylvie schitterde van 2008 tot 2011 in Das Supertalent, om vervolgens vorig jaar terug te keren. Volgens de blonde onderneemster is het aflopen van haar jaarcontract de reden dat ze nu opnieuw afzwaait. ,,Toen het team van Supertalent me vorig jaar vroeg, heb ik geen moment getwijfeld. Het programma wordt door een geweldig team gemaakt en terugkeren betekende veel voor mij’', reageert ze.

Sylvie zegt dat ‘alle betrokkenen’, met in het bijzonder haar mede jurylid Dieter Bohlen, ‘veel voor haar betekenen’. Over haar opvolgster laat ze weten: ,,Sarah is een waardige opvolger. Ze is een vrolijke, authentieke en sympathieke vrouw. Ik wens haar het allerbeste en ik weet zeker dat ze net zo veel plezier zal hebben als ik altijd heb gehad.’'

Quote

Sarah is een waardige opvolger. Ze is een vrolijke, authentie­ke en symphatie­ke vrouw

Sylvie Meis, over Sarah Lombardi

Eind vorig jaar maakte Sylvie voor RTL haar eigen programma Sylvies Dessous Models, waarin ze met visagiste Serena Goldenbaum en haar manager Marina Coburger op zoek ging naar het perfecte lingeriemodel voor haar bedrijf Meis Enterprise. De show eindigde met slechte kijkcijfers. In maart was Meis voor het laatst te zien in Let's Dance, dat ze zeven seizoenen lang presenteerde.

Volledig scherm
Sarah Lombardi in Dancing on Ice. © BRUNO PRESS
 1. BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton

  BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton

  Dolly Parton plaatste gisteren een viertal foto’s van zichzelf waarmee ze de wijze waarop mensen zich op elk sociale media-kanaal weer anders profileren op de hak neemt. ,,Get a woman who can do it all!’’, aldus de 74-jarige countryzangeres, die er vervolgens viral mee ging. Ellen DeGeneres en andere sterren volgden al snel haar voorbeeld. Ook bekend Nederland doet nu een duit in het zakje, wat leidt tot een bonte verzameling hilarische foto’s.
 2. Na ‘Paltrow’s vaginageur’ nu ook ‘penisgeurkaars’ als statement tegen loonkloof

  Na ‘Paltrow’s vaginageur’ nu ook ‘penisgeur­kaars’ als statement tegen loonkloof

  Vorige week bracht Gwyneth Paltrow’s lifestylemerk Goop een kaars op de markt die zou ruiken naar Gwyneth’s vagina. Taxi, een Canadees reclamebureau, kwam op de proppen met een variant die ruikt naar, jawel, penis. De kaars is qua uiterlijk identiek aan die van Gwyneth maar kost toch 33 procent meer. Daarmee wil het bedrijf de loonkloof aankaarten die er nog steeds tussen mannen en vrouwen bestaat.