Davina Michelle en Douwe Bob zingen hun favoriete guilty pleasure

VIDEODavina Michelle, Emma Heesters & Ronnie Flex, Chef’Special en Douwe Bob spelen deze week covers van hun favoriete foute hits op Qmusic. Het is een opwarmer de start van de Foute 1500-lijst, die de radiozender vanaf vrijdag uitzendt.

 1. Fijngevoelig alzheimerdrama Supernova is vooral een film over ware liefde
  PREMIUM
  Filmrecensie

  Fijngevoe­lig alzheimer­dra­ma Supernova is vooral een film over ware liefde

  Terwijl het alzheimerdrama The Father begin dit jaar alle aandacht kreeg bij de Oscars - hoofdrolspeler Anthony Hopkins won er ook daadwerkelijk een - , bleef het thematisch verwante Supernova eenzaam achter in de schaduw. Dat is even jammer als verklaarbaar. Waar The Father de kijker meeneemt ín het gedesoriënteerde brein van iemand met dementie, en daarmee een zeer onconventionele vorm kiest, is Supernova een meer klassiek verteld drama. In dit drama gaat het ziek zijn van het hoofdpersonage Tusker, gespeeld door Stanley Tucci, bovendien zelden gepaard met vette uitroeptekens.
 2. Marieke dreigt tv-carrière vaarwel te zeggen: ‘Ik ben overtuigd van mijn gelijk’
  i can see your voice

  Marieke dreigt tv-carrière vaarwel te zeggen: ‘Ik ben overtuigd van mijn gelijk’

  RTL-ster Marieke Elsinga heeft gisteravond voor het oog van 1,2 miljoen kijkers haar tv-carrière op het spel gezet in I can see your voice. De Qmusic-dj wist zó zeker dat de 29-jarige deelnemer Nick kon zingen, dat ze beloofde te stoppen met televisie als ze ernaast zat. Hoe dichterbij het optreden kwam, des te zenuwachtiger ze werd. ,,Dit wordt niks, daar gaat je carrière.’’