Volledig scherm
Rico Verhoeven.

De verkeerde trui van Rico Verhoeven en een naakte Taylor Swift

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het masker van Daphne 

Een heleboel Nederlanders kunnen niet wachten op het griezelfeest Halloween en Daphne Deckers is een van hen. De actrice en auteur begon vandaag met aftellen naar 31 oktober. De gemaskerde Daphne kijkt voor onderstaand kiekje verleidelijk in de camera.

Rico en z'n diepe, ronde hals

Kickbokser Rico Verhoeven verbreedt z'n horizon en staat een dagje voor de fotocamera. ,,Zoek altijd naar het volgende niveau'', plaatst hij onder een foto waarop hij nonchalant het raam uit kijkt. Zijn volgers liggen in katzwijm, maar hebben wel opmerkingen bij zijn kledingkeuze. ,,Haha die trui past echt niet bij een kleerkast als jij'', zegt een van hen.

Afscheid nemen van Streetlab-opa 

De opa van programmamaker Jasper Demollin is helaas overleden. Demollin, bekend van het programma Streetlab, plaatste deze foto om hem te herdenken. ,,Net geen 100, maar 90 is ook een mooie leeftijd. Bedankt voor al je humor, wijsheid en boeiende inspirerende verhalen. Rust zacht.''

Shakira ligt in een deuk

Het is een dolle boel tijdens de repetities voor de nieuwe wereldtournee van Shakira. De krullenbol wappert wild met haar haren en kijkt tijdens het playbacken dramatisch in de camera. Op de achtergrond is haar superhit Hips Don't Lie te horen.

Antje snijdt in haar gezicht

Taart! De repetities voor het derde deel van theatervoorstelling Opvliegers zijn begonnen en dat wordt gevierd. Antje Monteiro, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford snijden maar wat graag in een fototaart waarop ze staan afgebeeld. We zien ook verrukkelijke tompouces. Monteiro deelt haar blijdschap met haar volgers. ,,Drie jaar geleden nooit gedacht dat Opvliegers zo'n succes zou worden dat we met een nieuw verhaal alweer het derde seizoen in gaan!''

Het ontblote bovenbeen van Yes-R

Rapper en presentator Yes-R poseert hier op een strand in Dubai. Zelf zegt hij dat hij jeuk aan z'n been had, zijn fans denken wat anders. ,,Hahaha jeuk aan je been. Je wil gewoon de vrouwtjes je goddelijke benen showen'', zeggen ze. 

Taylor Swift in d'r nakie

Ze is niet het type dat vaak in luchtige niemendalletjes rondloopt, maar voor de nieuwe videoclip van ...Ready for it? lijkt zangeres Taylor Swift dan toch volledig uit de kleren te zijn gegaan. Volgens verschillende media draagt Swift in de teaser die ze vandaag op Instagram plaatste een bodysuit, maar dichterbij een naaktscène is ze maar zelden geweest. ...Ready For It? is een stuk vrolijker dan zomerhit Look What You Made Me Do. Uit het nummer blijkt dat de zangeres weer smoorverliefd is.

Volledig scherm
Taylor Swift in videoclip ...Ready For It? © Screencap