Debbie op de bank in haar B&B.
Volledig scherm
Debbie op de bank in haar B&B. © RTL

Debbie zet aanbidder in als klusjesman, kijkers adviseren hem te vluchten

B&B vol liefdeKijkers van het populaire programma B&B vol liefde raken niet uitgepraat over deelneemster Debbie. Die gaf zich op omdat ze een nieuwe vriend zoekt, maar blijkt haar aanbidders vooral te gebruiken als klusjesmannen. Heel hartelijk is ze ook niet tegen hen, maar de vrouw lijkt zich van geen kwaad bewust. ,,Hij ziet mij als de perfecte vrouw.’’

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.