Amazon CEO Jeff Bezos en zijn ex-vrouw MacKenzie Bezos.
Volledig scherm
Amazon CEO Jeff Bezos en zijn ex-vrouw MacKenzie Bezos. © REUTERS

Deze rijke vrouw wil 16,5 miljard (!) euro aan goede doelen schenken

MacKenzie Bezos wil minstens de helft van haar fortuin schenken aan goede doelen. Het vermogen van de ex-vrouw van Amazon-topman Jeff Bezos wordt geschat op 37 miljard dollar. Van die 33 miljard euro, wil ze gedurende haar leven zeker - schrik niet - 16,5 miljard euro (!) weggeven.  

 1. Dit zijn de tien allerduurste showbizz-scheidingen ooit
  Kassa!

  Dit zijn de tien allerduur­ste show­bizz-scheidin­gen ooit

  Amazon-oprichter en miljardair Jeff Bezos dreigt zijn titel van rijkste man ter wereld te verliezen, nu hij gaat scheiden van zijn vrouw MacKenzie Tuttle. Maakt zij kans op de helft van zijn gigafortuin van 135 miljard dollar? Dat is nog even afwachten, maar andere celebritybreuken waren hoe dan ook een kostbare aangelegenheid. Dit zijn de 10 duurste echtscheidingen van sterren op een rij van ‘goedkoop’ tot megaduur.
 2. Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’
  Podcast

  Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’

  Het vierde seizoen van hitserie The Crown van Netflix moet nog beginnen, maar nu is al duidelijk wie de huidige cast gaan vervangen voor seizoen vijf en zes. Imelda Staunton (bekend als Dorothea Omber in de Harry Potter-films) speelt Queen Elisabeth, Jonathan Pryce (Game of Thrones, Pirates of the Caribbean) speelt haar man Prince Phillip en Elizabeth Debicki (Tenet) kruipt in de rol van Lady Di, Princess Diana.