Nick Schilder
Volledig scherm
Nick Schilder © Brunopress

Diggy Dex, Nick en Roel van Velzen steunen horeca met cover van Hazes-hit

Diggy Dex, Nick Schilder en Roel van Velzen hebben samen een cover gemaakt van de bekende hit Het Laatste Rondje van André Hazes. Zij lanceren het nummer vandaag op YouTube om de zwaar getroffen horeca te steunen en er bij de overheid op aan te dringen dat de horeca heel snel weer open mag.

 1. Verbijstering in Kopen zonder kijken: 'Dit is niet normaal'
  Kopen zonder kijken

  Verbijste­ring in Kopen zonder kijken: 'Dit is niet normaal'

  Shannon en Cevar willen niets liever dan een ruimer huis in een landelijke omgeving. Cevar ziet zichzelf al met z'n grasmaaier in de weer kan en Shannon staat te trappelen om een plek voor haar kookkunsten te hebben. Maar hun budget van 360.000 is allesbehalve een garantie in de 'rampzalige’ Groningse woningmarkt. Na lang zoeken zijn ze ten einde raad. Van het harde werken van het Kopen zonder kijken-team slaan de twee steil uiteindelijke achterover.
 2. Hoger beroep van Qmusic tegen Q-dance definitief van de baan

  Hoger beroep van Qmusic tegen Q-dance definitief van de baan

  Het hoger beroep van radiozender Qmusic tegen de uitspraak in de zaak van evenementenorganisator Q-dance is van de baan. De partijen laten vandaag weten er na gesprekken samen uit te zijn gekomen. De rechtbank van Amsterdam gaf Q-dance vorige maand gelijk en besloot dat de radiozender moest stoppen met zijn danceprogrammering op zaterdagavond waarna Qmusic aangaf in hoger beroep te willen gaan. ,,We zijn blij te kunnen vermelden dat we er samen uitgekomen zijn”, laten de evenementenorganisator en radiozender nu weten.