Jacob uit B&B Vol Liefde is nu gelukkig met zijn Carla.
Volledig scherm
Jacob uit B&B Vol Liefde is nu gelukkig met zijn Carla. © Marlies van Leeuwen

Dit is Carla, de geliefde van B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob

Jacob uit B&B Vol liefde woont sinds kort samen met zijn nieuwe liefde, de Nederlandse Carla (54). Hoewel zijn avontuur op tv mislukte - met zijn vier kandidates had hij totaal geen klik - bracht het programma uiteindelijk wel het kersverse stel samen.

 1. Crisis na crisis in B&B-villa van Jacob: ‘Je bent geen slechte man, maar niet oprecht’

  Crisis na crisis in B&B-villa van Jacob: ‘Je bent geen slechte man, maar niet oprecht’

  Zag B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob gisteravond zijn geliefde mesthoop geruïneerd worden nadat Segrun en Monica het onkruid uit zijn tuin in de bak dumpten, niet veel later kwam het pas tot een echte uitbarsting. Een pijnlijke, want tijdens een uit de hand gelopen ruzie onthulden de vrouwen eigenlijk niets in Jacob te zien. ,,Op persoonlijk vlak ben je niet benaderbaar voor mij, voor niemand”, maakte Segrun hem duidelijk voor het oog van 826.000 kijkers.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.