Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Bijlo © Marco De Swart

Dit is Radio Tour zoals het hoort te zijn

Cabaretier Vincent Bijlo schrijft een keer per week een column over wat hem opvalt op de radio.

 Er waren jaren dat ik er niets meer mee te maken wilde hebben, met die hele Tour de France. Dat fietscircus, dacht ik dan, is niet meer dan een mobiel dopinglaboratorium en een reclamekaravaan. Het is een hysterische polonaise voor mannen die niets beters te doen hebben dan kijken naar wielrenners en lullen, eindeloos lullen over wielrenners. Het is een grote testosterongedreven wanvertoning.

 1. HBO en Jacksons blijven vechten over documentaire Leaving Neverland

  HBO en Jacksons blijven vechten over documentai­re Leaving Neverland

  Zender HBO en de nabestaanden van Michael Jackson blijven maar ruziën om de documentaire Leaving Neverland. De Jacksons stapten eerder dit jaar rond het verschijnen van de film, waarin de 'King of Pop' wordt beschuldigd van seksueel misbruik, naar de rechter en nu heeft HBO een nieuwe motie ingediend om de zaak te verwerpen. Dat meldt Variety. Eerder deed de zender al een poging om de zaak niet te laten voorkomen, maar dat verzoek werd afgewezen.
 2. De meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films op een rijtje
  582 doden

  De meest memorabele sterfscè­nes uit Tarantino-films op een rijtje

  Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste rolprent, Once Upon A Time In Hollywood, zetten we we nog eens zijn bloederigste scènes op een rijtje. We selecteren slechts één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we de lijst op de hoeveelheid doden per film.