Domien komt met Quarantaine Quiz: ‘Wat is nou leuker dan een spelletje met collega’s?’

Domien Verschuuren presenteert twee keer per week de Quarantaine Quiz van Qmusic. In deze nieuwe serie nemen steeds twee verschillende BN’ers het - op afstand - tegen elkaar op. De eerste aflevering verscheen vandaag om 16.00 uur op het YouTube-kanaal en de website van de radiozender, maakte Qmusic donderdag bekend.

In de eerste Quarantaine Quiz strijden Maan en Kraantje Pappie vanuit hun eigen huis tegen elkaar. In andere afleveringen komen onder anderen Fred van Leer, Bas Smit en Suzan en Freek, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Geraldine Kemper voorbij. De BN’ers moeten antwoorden over elkaar beantwoorden, lijstjes invullen, foto’s raden en songteksten zingend afmaken. De winnaar mag de Gouden Qmusic Handgel in ontvangst nemen.

Domien kwam met het idee voor de quiz toen hij zich vanwege een verkoudheid twee weken moest afzonderen. ,,Ik hou van spelletjes, maar kan slecht tegen mijn verlies. Dus toen dacht ik: wat nou als ik een spelletje host? Zo kreeg ik het idee om een quarantainequiz te organiseren. Wat is er nou leuker dan een spelletje spelen met collega’s die nu wat minder te doen hebben en gelijk even kijken hoe het met hun zelf-isolatie gaat?”

De Quarantaine Quiz van Domien Verschuren, met Kraantje Pappie en Maan.
Volledig scherm
De Quarantaine Quiz van Domien Verschuren, met Kraantje Pappie en Maan. © Qmusic still