Volledig scherm
© ANP / Kippa

Doutzen Kroes met haar kinderen op cover Duitse Vogue

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes prijkt op één van de speciale covers van de Duitse editie van Vogue. Dat doet ze niet alleen, zoontje Phyllon (8) en dochtertje Mylenna (4) vergezelden haar tijdens de persoonlijke shoot. 

Volledig scherm
© Vogue Germany

Naast de vandaag onthulde cover maakt een hele fotoserie met haar kinderen in jaren vijftig-stijl óók deel uit van Doutzens bijdrage aan het meinummer van het glamourblad, dat dit jaar met bijzondere reportages het veertigjarige bestaan in Duitsland viert. Het bijzondere nummer verschijnt komende week pas, maar Doutzen kon niet langer wachten en gaf op Instagram alvast een klein voorproefje aan haar zes miljoen volgers.

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.