Volledig scherm
© AFP

Drake begint eigen cannabislijn

Na de muziekindustrie wil Drake nu ook de cannabisindustrie veroveren. De rapper is een samenwerking aangegaan met een Canadees wietbedrijf en krijgt zijn eigen lijn, melden verschillende Amerikaanse media.

De 33-jarige Canadees ontwerpt de collectie More Life Growth Company voor en samen met het bedrijf Canopy Growth Corp. ,,Het idee om iets te maken voor een groeiende industrie is erg inspirerend", aldus de rapper.
Drake's wietproducten richten zich op ‘welzijn, ontdekking en persoonlijke groei’. Ook hoopt hij dat de plantjes van de rapper zorgen voor gedeelde ervaringen en het vormen van connecties.

Drake is niet de eerste ster die zich bezighoudt met cannabis. Collega's als Jay-Z en Post Malone en acteur Jim Belushi gingen hem voor.

  1. Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    De Utrechtse band Rondé heeft een opvallend persoonlijk nummer uitgebracht voor de vader van frontvrouw Rikki Borgelt, die elf jaar geleden overleed aan kanker. Rikki, toch al geen prater, kon zich daarover jarenlang nauwelijks uiten. In All that was left doet ze dat alsnog. ‘Het nummer omschrijft voor mij heel goed het gevoel van je alleen voelen. Alsof er niets meer overblijft behalve jijzelf.’