Zanger Robbie Williams sluit zijn zoon en dochter in zijn armen.
Volledig scherm
Zanger Robbie Williams sluit zijn zoon en dochter in zijn armen. © Instagram Ayda Field Williams

Emotioneel weerzien Robbie Williams en kinderen na drie weken quarantaine: 'Papa!’

Robbie Williams heeft een emotioneel weerzien met zijn vrouw en kinderen achter de rug. De zanger bracht drie weken alleen in quarantaine door, vanwege een eerdere trip naar Australië, en moest daardoor de warmte van huis en haard missen. Maar gisteren werd hij verwelkomd door zijn vrouw Ayda en twee van zijn kinderen, die hem rennend over de oprit om zijn hals vlogen.

‘Wie loopt daar over de oprit? Wie is het? Wie is het?’, zegt Ayda Field terwijl ze het tafereel filmt. Dochter Theodora (7) staat op haar tenen en kijkt reikhalzend naar het einde van de oprit. Zoontje Charlton (5) staat achter haar. 

Als duidelijk wordt dat het hun vader is die na 21 dagen naar hen toeloopt, rennen de kinderen zijn kant op. ‘Papa!’ Williams neemt het meisje op zijn arm en knielt neer bij het jongetje. Een innige groepshug volgt. 

Williams vrouw (40) postte het filmpje op Instagram. Daar kunnen de mooie beelden op vele likes en goedkeurende reacties rekenen. 

Lees door onder het filmpje.

@robbiewilliams After 3 weeks...REUNITED!!!! So happy to have daddy home after separate quarantines #togetheratlast #quarantinelife #stayhome AWxx

34.9k Likes, 2,132 Comments - Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Instagram: "@robbiewilliams After 3 weeks...REUNITED!!!! So happy to have daddy home after separate quarantines..."

Ayda Field legt uit dat zij en haar man drie weken lang aan ‘social distancing’ deden, omdat Williams in Australië was geweest en tijdens zijn reis op verschillende vliegvelden kwam. Field bleef al die tijd alleen in hun woning in Los Angeles, samen met de kinderen Theodora, Charlton, Colette (18 maanden) en Beau (1 maand). Williams kwam alleen in de tuin bij de villa, onder meer om er zijn vrouw een keer een serenade te geven. 

De wereldberoemde zanger (46) vertrok op 10 maart richting Melbourne. Hij zou er een optreden geven bij de formule 1 race in de Australische stad. Toen de race uiteindelijk toch werd afgelast vanwege de coronacrisis, werd ook Williams’ concert geannuleerd. 

Robbie Williams on Twitter

I'm on board, about to take off for Australia - Melbourne I can't wait to see you this week x

Bekijk hieronder al onze video's over het coronavirus: