Volledig scherm
Blake Shelton. © EPA

En de meest sexy man ter wereld is... Blake Shelton!

De geruchten gingen al eerder deze week, maar nu is het officieel gemaakt: Blake Shelton is door het blad People uitgeroepen tot 'Sexiest Man Alive 2017'. 

Volledig scherm
Blake Shelton en Gwen Stefani. © AFP

De coach van The Voice reageerde grappend: ,,Ze zijn waarschijnlijk door hun mensen heen, dat ze nu voor iemand kiezen die ietwat symmetrisch is."

Het was Sheltons vriendin Gwen Stefani die hem zei van dit moment te genieten. ,,Je hebt de rest van je leven spijt, als je dit niet als een cadeautje ziet." De countryzanger vond het zelf vooral leuk om zijn The Voice-collega Adam Levine te stangen. ,,Hoe geweldig ik het ook vind dat ik deze titel nu draag, is het nog veel leuker om dat er bij Adam in te wrijven."

Gwen Stefani beschouwt zichzelf als 'de gelukkigste vrouw op aarde'. De 48-jarige zangeres vindt dat ze 'lekker gescoord heeft' met Blake en is nog altijd hartstikke verliefd op de singer-songwriter.

 1. Doodverklaarde Sylvester Stallone slaat keihard terug: Ik ben nog springlevend

  Doodverklaarde Sylvester Stallone slaat keihard terug: Ik ben nog springlevend

  Hollywoodacteur Sylvester Stallone is voor de tweede keer in anderhalf jaar tijd het slachtoffer geworden van een zogenoemde internethoax. De afgelopen dagen circuleerde een bericht dat de 71-jarige ster was overleden aan de gevolgen van prostaatkanker. Dat leidde wereldwijd tot geschokte reacties van droevige fans en zelfs condoleances aan Stallone's nabestaanden. Een springlevende Rocky kwam vandaag met een reactie . ,,Negeer deze onzin alstublieft.''
 2. Actrice uit rechtbank gezet na maken verboden opname Sonja Holleeder

  Actrice uit rechtbank gezet na maken verboden opname Sonja Holleeder

  De Nederlandse actrice Marit van Bohemen (46) is vandaag verwijderd uit de zwaar beveiligde rechtbankbunker in Amsterdam, omdat ze met haar telefoon geluidsopnames had gemaakt van de stem van Sonja Holleeder. Van Bohemen gaat de rol van Sonja spelen in een nieuwe, zesdelige dramaserie over de bestseller Judas die werd geschreven door Astrid: de zus van topcrimineel Willem Holleeder. ,,Ik was me van geen kwaad bewust'', aldus Marit.
 3. Kritische fans: gespierde torso Gordon is resultaat van klunzige fotomanipulatie
  update

  Kritische fans: gespierde torso Gordon is resultaat van klunzige fotomanipulatie

  Tv-persoonlijkheid Gordon (49), die momenteel fanatiek aan het sporten en diëten is om een godenlijf te krijgen, wordt door zijn volgers op sociale media beschuldigd van bedrog. Hij zette gisteren op Instagram een foto waarop hij met ontbloot bovenlijf in een sportschool poseert met een best imposante torso inclusief prominente borstspieren en een voorzichtig sixpackje. Maar volgens kritische fans is het kiekje gemanipuleerd.