Fabrice Deters werkte in de wereld van de vechtsport, nu is hij verantwoordelijk voor de duo's die in het programma ‘Lang Leve de Liefde’ op zoek gaan naar de liefde.
Volledig scherm
PREMIUM
Fabrice Deters werkte in de wereld van de vechtsport, nu is hij verantwoordelijk voor de duo's die in het programma ‘Lang Leve de Liefde’ op zoek gaan naar de liefde. © RodneyPhotography

Fabrice zat jarenlang in de wereld van de vechtsport, nu koppelt hij tortelduifjes in Lang Leve de Liefde

Jarenlang was Fabrice Deters onder andere matchmaker in de vechtsport en koppelde hij vechters aan elkaar. Maar nu brengt hij tortelduifjes samen bij het populaire programma Lang Leve de Liefde. Het contrast tussen werken met alfamannetjes Rico Verhoeven en Badr Hari en Lang Leve de Liefde is groot.

  1. Bijzonder weer blijft confronterend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

    Bijzonder weer blijft confronte­rend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

    Martsje Paulusma heeft het er nog altijd moeilijk mee dat ze haar vader Piet Paulusma niet kan bellen bij bijzondere weersomstandigheden. Dat zei ze maandagmiddag in het programma Tijd voor Max, waarin ze te gast was. Het is vandaag precies een jaar geleden dat de markante weerman overleed. ,,Als er een storm was, of sneeuw of twee weken lang een dikke vette hittegolf... dat waren voor ons de mooiste periodes.”