Marie Verhulst, Ellen Callebout, Gert Verhulst en Viktor Verhulst
Volledig scherm
PREMIUM
Marie Verhulst, Ellen Callebout, Gert Verhulst en Viktor Verhulst © SBS

Familie Verhulst geeft zich bloot in realityserie: ‘Mezelf zien in mijn ondergoed, da's toch een beetje gênant’

Vanaf vandaag zwaait de Vlaamse familie Verhulst de deuren van haar droomvilla in Oostduinkerke wagenwijd open. De Verhulstjes belooft een waarheidsgetrouwe kijk op het wel en wee van Studio 100-baas Gert Verhulst en zijn gezin. Zowel bij vreugde als verdriet. ,,We tonen ons leven zoals het is. Niets wordt in scène gezet.”

  1. Emotioneel afscheid van Gertje als baasje en oude cast maakt danceversie van Samsonhit

    Emotioneel afscheid van Gertje als baasje en oude cast maakt dancever­sie van Samsonhit

    Met een lach en een traan heeft Gert Verhulst gisteravond afscheid genomen van zijn iconische karakter Gertje. In een speciale show rond de 30ste verjaardag van Samson & Gert werd de 52-jarige acteur in het zonnetje gezet. Zijn eigen dochter Marie heeft weliswaar de fakkel al even overgenomen, maar ter ere van het jubileum mocht het voormalig baasje van de bekendste hond van Vlaanderen waardig afscheid nemen.
  2. Yvonne Coldeweijer eist rectificatie van BNR, dient anders klacht in

    Yvonne Coldeweij­er eist rectifica­tie van BNR, dient anders klacht in

    Yvonne Coldeweijer verzoekt BNR om zowel op de website als in een uitzending van Talitha Muusse te vermelden ‘dat het handelen van BNR in strijd is met de journalistieke uitgangspunten’. Dat staat in een officiële brief die op 10 juni namens de Life of Yvonne-vlogster is gestuurd naar het nieuwsmedium en vrijdag door haar wordt gedeeld via een link in haar Instagram Stories. In die brief eist Coldeweijer een rectificatie, anders gaat ze ‘een klacht indienen bij de Raad voor de Journalistiek’.