Volledig scherm
© 24Kitchen

FOX-zenders blijven toch bij KPN te zien

De zenders van Disney/FOX blijven ook na 1 juni beschikbaar voor de klanten van KPN. Na een stevig oplopend conflict tussen KPN en FOX Benelux is er nu overeenstemming over een nieuwe distributieovereenkomst bereikt. 

KPN-klanten maakten zich op voor een definitief afscheid van de zenders FOX, 24Kitchen, National Geographic en Disney Channel. De overeenkomst met KPN, dat FOX moet betalen voor de doorgifte van de verschillende zenders, verliep al in augustus vorig jaar. Vervolgens werd het contract meermaals kortstondig verlengd, tot KPN half maart besloot de zenders toch niet langer meer aan te bieden en de doorgifte per eind mei te beëindigen. 

,,KPN maakt zich altijd hard voor het beste tv-aanbod voor zijn klanten. Daarbij zijn we ook afhankelijk van de afspraken die we kunnen maken. Ook met Disney en FOX Networks Group hebben we de afgelopen tijd gesprekken gevoerd en we zijn verheugd te kunnen melden dat de zenders FOX, National Geographic, Disney Channel, 24Kitchen, BabyTV en NatGeoWild beschikbaar blijven’’, aldus KPN.