Volledig scherm
© AP

Frozen-actrice gebruikt slim trucje voor ruziënde dochters

Kristen Bell (39) maakt handig gebruik van de kaskraker Frozen als haar twee dochters ruzie hebben. Op de première van Frozen 2, waarin Bell weer de stem inspreekt van prinses Anna, vertelt de actrice tegen People hoe ze haar ruziënde kroost uit elkaar kan halen met behulp van de populaire Disneyfilm.

,,Ik laat ze niet stukjes uit de film zien, maar als ik ze bijna dagelijks elkaar in de haren zie vliegen, zeg ik 'zouden Anna en Elsa dit ook doen? Zouden Anna en Elsa ook zo over elkaar denken? Wat zouden Anna en Elsa doen?'", vertelt Bell. ,,Dat is de kracht van een verhaal, toch? Ze respecteren dit verhaal zo erg en ze weten dat die meiden om elkaar geven, dus het is een makkelijke manier om ze uit hun woede te halen en te laten beseffen dat ze even aardig moeten zijn voor elkaar."

Frozen 2 gaat op 20 november in Nederland in première.

Volledig scherm
Kristen Bell © EPA
  1. Animatie van ongekend hoog niveau in Frozen 2
    PREMIUM
    filmrecensie

    Animatie van ongekend hoog niveau in Frozen 2

    Een vervolg op de bekroonde animatiemusical Frozen (2013) was slechts een kwestie van tijd. Het succes van de film, die ook een enorme golf aan merchandising tot gevolg had, was zo kolossaal - evenals de honger naar meer bij het publiek - dat Disney de fans niet kon teleurstellen. Hoewel de tweede film iets mist van de frisheid van het origineel zal de aanhang van ijsprinses Elsa, en haar zusje Anna, niet worden teleurgesteld.