Ginger Spice zegt alsnog 'sorry' voor verlaten Spice Girls: ‘Ik was een trut’

VIDEOTijdens het allerlaatste concert van hun reünie-tour traden de Spice Girls zaterdag op in het Wembley-stadion. Het was een emotionele avond voor zowel de fans als de zangeressen, met Geri Horner in het bijzonder. Zij kwam tijdens de show nog even terug op haar 'uitstapje' in 1998.

,,Ik wil even iets zeggen wat ik al een hele tijd geleden had moeten zeggen", bekende ze. ,,Het spijt me. Sorry dat ik weg ging. Ik was een trut. Het voelt zo goed om weer terug te zijn bij de meiden van wie ik hou", aldus Ginger Spice.

Geri verliet de meidengroep 21 jaar geleden omdat ze ‘vermoeid was en een break nodig had’. In 2007 keerde ze weer terug voor een reeks reünieconcerten.

Posh
Het laatste concert op Wembley was ook de laatste kans op een volledige reünie van de meidengroep, inclusief Posh Spice Victoria Beckham dus. Die reünie kwam er echter niet, waar de overige dames tussendoor de nodige grapjes over maakten.

Zo pasten ze de songtekst van hun hit Wannabe aan naar "Easy V doesn't come for free... Where is she?" en grapte Geri dat ze misschien audities moesten gaan houden toen het publiek ineens uitzinnig meezong, want ‘er is altijd wel plek is voor een vijfde lid’.

Volledig scherm
Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton en Geri Horner. © AP
  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.