Volledig scherm
Adele won vijf Grammy's. © EPA

Grammybaas staat achter beslissing nerveuze Adele

De baas van de organisatie achter de Grammy's staat vierkant achter Adeles besluit haar eerbetoon aan George Michael te staken en opnieuw te beginnen. Volgens de directeur van The Recording Academy nam de Britse zangeres de juiste beslissing.

,,Ik vond het prachtig; het toonde de menselijkheid van live-televisie, maar ook professionaliteit. Ze is een perfectionist, ze doet het niet voor minder dan waar ze zich goed bij voelt. In plaats van maar gewoon doorgaan, koos ze voor de juiste oplossing", zegt hij tegen People.

Neil Portnow had geen verklaring voor de geluidsproblemen die de 28-jarige Adele ervoer tijdens haar versie van Fastlove, gezongen tijdens de Grammy-uitreiking in Los Angeles. Adele was duidelijk gefrustreerd en nerveus op het podium, voordat ze het lied een tweede keer inzette. Na afloop van de awards zei ze dat haar repetitie ook al niet vlekkeloos verliep. Ze was er naar eigen zeggen 'kapot van' dat ze het eerbetoon niet in één keer goed kon uitvoeren.

Volgens Portnow is de organisatie bereid de schuld op zich te nemen, als blijkt dat de techniek de zangeres echt in de steek liet.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement