Beau maakte het programma gisteravond voor de eerste keer vanuit zijn woonkamer.
Volledig scherm
Beau maakte het programma gisteravond voor de eerste keer vanuit zijn woonkamer. © Still RTL

Half miljoen enthousiaste kijkers zien ‘zendpiraat’ Beau vanuit huiskamer

Beau van Erven Dorens kwam vrijdag met de aankondiging in deze crisis een luchtiger coronaprogramma maken, Beau Blijft Binnen. Gisteravond deed hij dat voor het eerst voor het oog van bijna 500.000 kijkers. Vanuit zijn woonkamer met een volumeschuif die half open stond en een eigen schuifpaneel zag het er anders uit dan een gelikt studioprogramma, maar kijkers zijn razend enthousiast.

In het programma kwam van alles voorbij, hij vroeg wat aan zijn zoons die net buiten beeld mee zaten te kijken. Hij sprak met showbizzkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam via een videoverbinding. Presentator Maxim Hartman kwam voorbij en tv-kijkers schrokken op toen ineens acteur Frank Lammers in beeld verscheen in ochtendjas. Van Erven Dorens emotioneerde de kijkers met een gesprek met een coronapatiënt die in het ziekenhuis ligt.

Kijkers reageren op Twitter enthousiast op het programma van de RTL-presentator. Zo vinden veel mensen het erg dapper van de presentator om zo'n ‘houwtje-touwtje-programma’ te maken. Vanavond is de tweede aflevering van Beau Blijft Binnen te zien, aansluitend op Meisje van Plezier (22.20 uur) bij RTL 4.

Bekijk hieronder onze meest bekeken video's: