Volledig scherm
© Samir Hussein/WireImage

Harry en Meghan horen bij invloedrijkste celebs online

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan staan op de lijst van Time Magazine met de meest invloedrijke personen online. Het blad heeft de jaarlijks lijst voor de vijfde keer samengesteld. 

De hertog en hertogin van Sussex staan tussen namen als zangeres Ariana Grande, de Amerikaanse president Donald Trump en rapper Cardi B. Er is overigens géén volgorde voor de 25 personen tellende lijst.

Er zijn een paar criteria waaraan de personen op de lijst moeten voldoen. Ze moeten genoeg volgers hebben zodat hun nieuws ruim onder de aandacht komt en ze moeten hun stempel op social media kunnen drukken.

Daar hebben Harry en Meghan overduidelijk niet over te klagen. Hun gezamenlijke account op Instagram werd in april gelanceerd en had na zes uur al een miljoen volgers. Inmiddels staat de teller al op meer dan 9 miljoen.

  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.