Volledig scherm
Helga van Leur © Shody Careman

Helga van Leur en Kees Tol in Perfecte Plaatje

Helga van Leur, Kees Tol, Daphne Deckers, Froukje de Both en Christina Curry doen mee aan het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Ook acteur Johnny Kraaijkamp, cabaretier Steven Brunswijk en drummer Jamie Westland zijn het komende seizoen deelnemers aan het fotoprogramma van RTL4. Dat laten de deelnemers weten op sociale media.

In Het perfecte plaatje proberen de acht bekende Nederlanders het vak van fotografie onder de knie te krijgen onder leiding van presentator Tijl Beckand. Ze strijden om de titel van best fotograferende BN'er.

Patty Brard won in december het derde seizoen van het RTL-programma. Ze trad daarmee in de voetsporen van Humberto Tan en Estelle Cruijff, die voorgaande edities op hun naam schreven.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.