Fans van Lady Gaga wachten bij GelreDome op het concert van hun idool. Sommigen overnachtten in aanloop naar het optreden zelfs voor de deur, een aantal concertbezoekers overnachtte na de show noodgedwongen op station Arnhem Centraal.
Volledig scherm
PREMIUM
Fans van Lady Gaga wachten bij GelreDome op het concert van hun idool. Sommigen overnachtten in aanloop naar het optreden zelfs voor de deur, een aantal concertbezoekers overnachtte na de show noodgedwongen op station Arnhem Centraal. © Rolf Hensel

Hoe Lady Gaga een nieuwe deuk schopt in het toch al gebutste imago van GelreDome

Wéér is GelreDome de risee op sociale media. Na een Twitterstorm over de chaos rond het optreden van Elton John, is het nu aan fans van Lady Gaga om te klagen. Een aantal van hen strandde na het concert op station Arnhem Centraal. Hoe zit dat?

  1. Regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

    Regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

    Bij de bekroonde Deense regisseur Lars von Trier, bekend van films als Antichrist, Dogville en Melancholia, is onlangs de ziekte van Parkinson vastgesteld. Eind deze maand gaat zijn televisieserie The Kingdom Exodus op het filmfestival in Venetië in wereldpremière en de producent wilde ,,speculaties over zijn gezondheid” in aanloop daarnaartoe voorkomen. Daarom besloot zijn filmproductiemaatschappij Zentropa het nieuws in een korte verklaring met Deense media te delen.